Prioca - tulostusratkaisut

Prioca Ky on suomalainen yritysasiakkaita palveleva tulostamiseen ja asiakirjanhallintaan erikoistunut yritys. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima tulostimia ja monitoimilaitteita (tulostus, kopiokone, skanneri, faksi). Asiantuntijoidemme avulla löydämme varmasti järkevän ja kustannustehokkaan laitevaihtoehdon tukemaan asiakkaan liiketoimintaa.

Laitteiden hankintaan löytyy erilaisia rahoitusvaihtoehtoja ja kaikille toimittamillemme laitteille on mahdollista saada ylläpitopalvelu ja/tai huoltosopimus.

Tarjoamme ratkaisuja tulostuksen hallintaan, turvatulostukseen ja mobiilitulostukseen. Secure Print –palvelu voidaan toteuttaa sekä pilvi- että palvelinpohjaisina ratkaisuina. Mobile Print puolestaan mahdollistaa, että työntekijät, opiskelijat ja vieraat voivat turvallisesti tulostaa omilla laitteillaan.

Kauttamme saatte myös tulostimien ja monitoimilaitteiden täyden huoltopalvelun ja toimitamme tulostintarvikkeet kaikkiin laitemerkkeihin ja -malleihin.

 

Prioca Ky / Topcart Partner

Puh: 044 323 2201

Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Hämeenlinna, Lahti, Riihimäki, Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Mäntsälä, Sipoo, Porvoo, Kouvola, Kotka, Hamina, Lappeenranta, Imatra, Savonlinna

 

 

 

Mekanismi - Copyright © 2019 Prioca.fi
Loistokauppa